Borniak . Logo

o uzení

Co byste měli vědět o uzení?

Kuchyně představuje místo, kde vaříme chutná a voňavá jídla. Chceme se starat o sebe a děti, dobře se stravovat, minimálně být nemocní, snažíme se, aby na našich stolech byla vždy zdravá strava. Bohužel čím dál méně často máme příležitost nakoupit přírodní, výtečný bůček, klobásky, šunku atd.

recepty

DOMÁCÍ PAPRIKOVÉ KLOBÁSY Z UDÍRNY OD MAD BBQ

Začínáte s uzením a přemýšlíte, jak si vyudit vlastní klobásky, které oslní sousedy i příbuzné, ale nebudou pro začátečn..

HOVĚZÍ BRISKET – KRÁL AMERICKÉHO BBQ

Brisket je kus masa, který u nás není moc často k vidění. Jedná se o hovězí hrudí, které je poměrně libové, avšak napříč..

POCTIVÝ HOT DOG Z DOMÁCÍ UDÍRNY

Udělat si doma pořádný hot dog bývá docela obtížné. Sehnat kvalitní párek, který má navíc pořádný průměr, je občas hodno..

Bobův uzený kapr

Blíží se Vánoce a s nimi je pevně spjatá jedna typická česká ryba. Ano samozřejmě, je to kapr. Jenže ten se na Vánoce ne..

galerie