Podlehněte novému chuťovému zážitku a vyzkoušejte uzení studeným kouřem s ochlazovačem kouře Borniak, který znalci považují za další stupeň v umění uzení.
Adaptér pro studené uzení je dokonalým řešením pro ty, kteří si přejí sofistikovanější chuť masa.
Ochlazovač kouře Borniak vám přinese nové potěšení a zážitky při uzení.
K dostání ve dvou provedeních.
Generátor kouře GD / GDS má rozhodující vliv na úspěšnost kouření - zajišťuje rovnoměrnou činnost, která se projevuje při jednotném spalování dodávaných dřevěných štěpků. Tyto podmínky zaručují nejlepší produkty - aromatické, bohaté na chuť a okouzlující barvu.
Říkají, že bez požáru není kouř ... máme jiný názor. Kouřové štěpky, které procházejí zařízením, nejsou spáleny plamenem ale vhodnou teplotou. Jednorázové plnění násypky umožňuje u většin výrobků kouřit bez přidávání třísek během procesu.
Generátor kouře byl vytvořen pro použití s udírnami Borniak, nicméně není nic, co by zabránilo jeho použití s jinými zařízeními, pokud mají správné upevnění. Přístroj pracuje s komorami o kapacitě až 200L.
Obal na udírnu firmy Borniak. Umožňuje zabezpečit udírnu před nepříznivým vlivem atmosférických podmínek a také před poškrábáním či zaprášením. Výrobek je vyroben z pevného vodotěsného materiálu vysoké kvality. Černá barva, s bílým logem značky. Je vybaven funkční stahovací šňůrkou, kterou ho zajistíme u základny zařízení. Má speciální vzduchovou ventilaci umístěnou ze strany, díky níž dochází k cirkulaci vzduchu.
Vysoušeč k udírně - k efektivnímu osušení masa a klobás před vlastním uzením, a to přímo v komoře udírny
Jak je známo, potraviny určené k uzení musejí být suché. Místo vymýšlení, hledání odpovídajícího místa na sušení a poté ještě boje s mouchami, můžeme využít jednoduché a zároveň účinné řešení - vysoušeč k udírně OW-01.
Vysoušeč je druh ventilátoru, který upevníme na místo, kde se standardně nachází generátor naší udírny. Montáž probíhá expresně a bez komplikací. Od této chvíle vám nebude příprava pokrmů na uzení způsobovat žádné problémy.
Neustálé ověřování, zda je jídlo připravené, může být únavné ... Jak víte, různé druhy masa by měly dosáhnout různých teplot, které by měly být považovány za připravené ke spotřebě. V aplikaci jsou již přednastavené teploty pro Váš typ masa!
Teploměr bezdrátového bluetooth můžete ovládat z polohy aplikace pro mobilní zařízení. Magnetické pouzdro umožňuje zavěšení teploměru na kovový povrch. Zařízení podporuje až šest (6) sond - stačí stisknout sondy, kam chcete měřit a zapnout aplikaci.
4 sondy, které Vám pomohou získat více bodů měření teploty.
Jsou vyrobeny z nejkvalitnějších materiálů. Kompatibilní s B-Therm a dalšími teploměry.
Profesionální grilovací rošty, vyrobené z nerezového drátu - jsou ideální pro uzení uzenin, ryb, sýrů, klobásek a dalších produktů. Umístění výrobků na grilu zaručuje jejich stabilní umístění během celého procesu uzení. Oproti hákům má výhodu v tom, že nevzniká riziko utržení a spadnutí.
Ocel odolná proti kyselinám
Háky s dvojitou čepelí a s distanční vložkou, která brání uzavření ryb během kouření. Díky takovým konstrukčním hákům vždycky dokonale vyudíte i ryby zvenčí i uvnitř.
Hák je vybaven trojitou čepelí a distanční vložkou. Konstrukce háku zabraňuje uzavření ryb během uzení. Díky tomu budou ryby rovnoměrně vyuzeny jak zvenčí, tak zevnitř.
Hák je vybaven trojitou čepelí a distanční vložkou. Konstrukce háku zabraňuje uzavření ryb během uzení Díky tomu budou ryby rovnoměrně vyuzeny jak zvenčí, tak zevnitř.
Háky především pro uzení masa a šunky. Konstrukce háku je vyrobena tak, že výrobek visí na velkém oku a malým zavěsíme hák na příčníku. To vám umožní lépe využít prostor v naší udírně.
Háky používané především pro uzení masa, šunky.
Ocel odolná proti kyselinám.
Dvojitý hák zaručí, že uzený pokrm bude přesně tam, kde chceme, aby byl.
Díky použití šroubového háku můžete rybu umístit přesně tam, kde jste si naplánovali.
B-Claws jsou užitečné při obracení a přemísťování masa. Lze je umýt v myčce.